Cennet Süzer Anaokulu

Vizyon: Cennet Süzer Anaokulu olarak nitelikli, mutlu, özgüvenli, milli ve manevi vasıflara sahip bireyler yetiştirmek; sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel olarak yeterli imkan ve kabiliyetle çocuklarımızı ilköğretime ve hayata hazırlamaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını önemseyerek, yeniliklere açık, özgüvenli, araştırmacı, köklerine sıkıca tutunan, geçmişinden aldığı güç ile geleceği inşa edecek, ahlaki sorumluluklarını içselleştirmiş ve teknolojiye yön verebilen nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.

Başarılar: Okulumuz ilk olarak 1994/1995 yılında Eğitim ve öğretime açılmıştır, Cennet Süzer Anaokulu halen burada kendi binasında Eğitim ve Öğretime devam etmektedir. Gaziantep ilinin ilk müstakil anaokulu olup başarılarını sürekli yenilemiştir.

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: YARIM GÜN-07.15-12.15 12.15-17.15- KULÜP EĞİTİMİ-07:30-16:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cennetsuzeranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Sarıgüllük Mah.Kılıçali Sok 7 Cennet Süzer Anaokulu Şehitkamil /Gaziantep

Öğretim Şekli :İkili Eğitim- TAM GÜN KULÜP EĞİTİMİ

Yerleşim Yeri - Şehitkamil ilçesi Sarıgüllük Mah Kılıçali Sok NO:7

Ulaşım Şehir içi dolmuş ve halk otobüsleri ile her zaman gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3 km